SR EN ISO 9001:2008

Ce este SR EN ISO 9001:2008?

SE EN ISO 9001:2008 este un standard recunoscut la nivel international pentru Managementul Calitatii (este implementat de peste un milion de companii si organizatii din peste 170 de tari). Acest standard international ofera un cadru de cerinte specifice pentru un sistem de management al calitatii, care pot fi aplicate la orice organizatie, indiferent de tip, marime si produsul / serviciul oferit. Certificarea Sistemului de Management al Calitatii este fundamental pentru modul in care o companie satisface cerintele clientului, sporeste satisfactia clientilor si urmareste imbunatatirea continua a performantei. O companie care aspira sa obtina certificarea SR EN ISO 9001:2008 trebuie sa indeplineasca toate cerintele prevazute in clauzele standardului. 

Prin indeplinirea tuturor cerintelor prevazute in standardul SR EN ISO 9001:2008, rezultatul final pentru compania dvs. va fi unul dublu: compania dumneavoastra va obtine certificarea recunoscuta la nivel internațional (certificarea va fi furnizata de catre un organism independent de certificare) si in al doilea rand, firma dvs. va putea atinge satisfactia clientilor prin produse si servicii consistente care le indeplinesc asteptarile.

Necesitatea implementarii SR EN ISO 9001:2008

Tot mai multe companii realizeaza avantajele, daca nu necesitatea implementarii standardului SR EN ISO 9001:2008 in afacerea lor. Se refera la companiile care doresc:
1. Cresterea ratei de succes;
2. Participarea la licitatii pentru contractele de achizitii publice;
3. Reducerea costurilor si cresterea veniturilor;
4. Rationalizarea si standardizarea proceselor si procedurilor care duc la utilizarea eficienta a resurselor;
5. Consolidarea imaginii profesionale; 
6. Cresterea satisfactiei clientului.